Camping

Camping Oosterbeeks Rijnoever is een gezellige familiecamping, prachtig gelegen in de uiterwaarden van de rivier de Rijn, met de bossen en heuvels van de Veluwe in de rug en met de blik gericht op de Betuwe aan de overkant van de rivier. Op de camping zijn zowel kampeer- als seizoensplekken aanwezig. De kampeerplekken, voorzien van stroom, zijn geschikt voor caravans, campers, busjes, vouwwagens en tenten. Ook zijn er voor kleine tentjes prachtige plekjes pal aan het water. Verder bieden wij de mogelijkheid om in de gezellig ingerichte pipowagen, retro caravan of bootje op de wal te overnachten.

Op ons terrein staan speel- en klimtoestellen voor de kinderen. Er is een tafeltennistafel, trampoline en een multiveld waar diverse sporten beoefend kunnen worden. Als ‘s zomers de stuwen gesloten zijn stroomt de rivier niet en kun je heerlijk bij de strandjes zwemmen. De strandjes op ons terrein zijn alleen toegankelijk voor onze camping- en jachthaven gasten.

Ook is er een overdekte ruimte waarvan iedereen gebruik kan maken. Er staat een koelkast met diepvriesruimte en bij wat minder weer kan hier bijvoorbeeld gekookt en gegeten worden.

Het centrum van Oosterbeek ligt op loop- en fietsafstand. Hier bevinden zich de meest noodzakelijke winkels en supermarkten. Oosterbeek kent zelf ook een klein treinstation waar je de stoptrein kan pakken richting Utrecht of Arnhem. Daarnaast is er op 10 minuten loopafstand een busverbinding tussen het NS-station van Arnhem en het Centrum van Wageningen. Ideaal voor als je een dagje de stad wil bezoeken.

Kampeeropties

Kleine tentplek
Prachtige plekjes pal aan het water of in de uiterwaarden voor een klein tentje zonder stroom.

 Grote tentplek
Plek voor je eigen grote tent of vouwwagen. Je kampeert langs de rivier, in de schaduw van de wilgen met uitzicht over het water en de uiterwaarden.

Grote kampeerplek
(alle kampeermiddelen mogelijk)
Plek voor je eigen camper, tent, caravan of vouwwagen. Je kampeert langs de rivier, in de schaduw van de wilgen met uitzicht over het water en de uiterwaarden.

Pipowagen
Deze sfeervol ingerichte, knusse pipowagen heeft een kleine veranda en beschikt over een eenpersoons hoogslaper, een twijfelaar bed en een kleine zithoek. Verder is er een goed ingericht keukentje met koelkast en een 2-pits kooktoestel. Potten, pannen, bestek en kopjes, het is er allemaal. De bedden zijn voorzien van een hoeslaken. Heb je geen zin om een eigen slaapzak en kussen mee te nemen? Kies dan voor beddengoed van ons. Stroom is inclusief. Daarnaast dient er gebruik gemaakt te worden van de algemene sanitaire voorzieningen op de camping. In onze accommodaties zijn honden helaas niet welkom. Bij het verlaten dien je de accommodatie zelf schoon te maken. 

Retro caravan
Kamperen zoals vroeger! Een knus gezellig retro caravannetje. Deze caravan is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kleine kinderen. Er is een goed ingericht keukentje met koelkast en een 2-pits kooktoestel. Potten, pannen, bestek, kopjes, het is er allemaal. De bedden zijn voorzien van een hoeslaken. Heb je geen zin om een eigen slaapzak en kussen mee te nemen? Kies dan voor beddengoed van ons. Stroom is inclusief. Daarnaast dient er gebruik gemaakt te worden van de algemene sanitaire voorzieningen op de camping. In onze accommodaties zijn honden helaas niet welkom. Bij het verlaten dien je de accommodatie zelf schoon te maken. 

Boot op de wal
Deze sfeervol ingerichte, knusse boot heeft een veranda en beschikt over een ruim tweepersoonsbed en een kleine zithoek. Verder is er een goed ingericht keukentje met koelkast en een 2-pits kooktoestel. Potten, pannen, bestek en kopjes, het is er allemaal. De bedden zijn voorzien van een hoeslaken. Heb je geen zin om een eigen slaapzak en kussen mee te nemen? Kies dan voor beddengoed van ons. Stroom is inclusief. Daarnaast dient er gebruik gemaakt te worden van de algemene sanitaire voorzieningen op de camping. In onze accommodaties zijn honden helaas niet welkom. Bij het verlaten dien je de accommodatie zelf schoon te maken.

Autovrij

Ons kampeerterrein is autovrij. Je mag alleen het terrein op om in en uit te laden. Hierna blijft de auto of motor op de parkeerplaats. Om de boodschappen of vergeten kampeerspullen naar je plek te brengen, kun je gebruik maken van onze kruiwagens.

Honden

Zijn welkom tegen een vergoeding, mits aangelijnd. Vergeet de zakjes niet!

Chemisch toilet

Aan de achterzijde van het sanitair gebouw kun je je chemisch toilet legen.

WiFi

Er is gratis wifi in de Koffie Haven.

In- en uitchecken

Inchecken vanaf 14.00 uur en uitchecken voor 12.00 uur. Kun je pas na 17.00 uur komen, laat ons dit dan even weten, dan houden we hier rekening mee.

Vuurtje stoken

Bij je kampeerplek kun je lekker een vuurtje stoken! Alleen een gesloten kacheltje (met schoorsteen) op poten is toegestaan. Wij hebben ook kacheltjes te huur inclusief hout.

Laadpalen

2 laadpalen beschikbaar

Bezoekers en logees

Welkom! Zowel voor bezoek als voor een logee vragen we een vergoeding.