Camping

Activiteiten | Tarieven | Plattegrond

Camping Oosterbeeks Rijnoever is een gezellige familiecamping, prachtig gelegen in de uiterwaarden van de rivier de Rijn, met de bossen en heuvels van de Veluwe in de rug en met de blik gericht op de Betuwe aan de overkant van de rivier. Op de camping zijn zowel kampeer- als seizoenplekken aanwezig. De kampeerplekken, voorzien van stroom, zijn geschikt voor caravans, campers, busjes, vouwwagens en tenten. Ook zijn er voor kleine tentjes prachtige plekjes pal aan het water. Verder bieden wij de mogelijkheid om in de gezellig ingerichte pipowagen of retro caravan te overnachten.

Op ons terrein staan speel- en klimtoestellen voor de kinderen. Er is een tafeltennistafel en een multiveld waar diverse sporten beoefend kunnen worden. Als ’s zomers de stuwen gesloten zijn stroomt de rivier niet en kun je heerlijk bij de strandjes zwemmen. De strandjes op ons terrein zijn alleen toegankelijk voor onze camping- en jachthaven gasten.

Ook is er een overdekte ruimte waarvan iedereen gebruik kan maken. Er staat een koelkast met diepvriesruimte en bij wat minder weer kan hier bijvoorbeeld gekookt en gegeten worden.

Het centrum van Oosterbeek ligt op loop- en fietsafstand. Hier bevinden zich de meest noodzakelijke winkels en supermarkten. Oosterbeek kent zelf ook een klein treinstation waar je de stoptrein kan pakken richting Utrecht of Arnhem. Daarnaast is er op 10 minuten loopafstand een busverbinding tussen het NS-station van Arnhem en het Centrum van Wageningen. Ideaal voor als je een dagje de stad wil bezoeken.

Kampeeropties

Algemene zaken

Auto’s of motoren

Mogen alleen het terrein op om in en uit te laden. Hierna blijven zij op de parkeerplaats.

Honden

Zijn toegestaan tegen een kleine vergoeding, mits aangelijnd.

Chemisch toilet

Aan de achterzijde van het sanitair gebouw kun je je chemisch toilet legen.

WiFi

Er is gratis wifi in de Koffie Haven.

In- en uitchecken

Inchecken vanaf 14.00 uur en uitchecken voor 12.00 uur.

Wasmachine

Er is een wasmachine beschikbaar, waarvan u gebruik kunt maken tegen een vergoeding van 6 euro per wasbeurt.