Reserveren

Gezellig dat je bij ons wilt komen kamperen!

 • Wij zijn dit jaar geopend van 15 april tot en met 9 oktober 2022. Geef je reservering met onderstaand boekingssysteem aan ons door. Wij controleren de reservering en sturen je de bevestiging toe. Mocht je de reserveringsbevestiging niet ontvangen check dan ook even je spam mail! Vervolgens ontvangen wij graag de aanbetaling door gebruik te maken van de pay link op de reserveringsbevestiging.
 • Bij het kopje opmerkingen kun je, indien gewenst, een voorkeursplek aangeven. Mocht deze plek op het moment van jullie aanvraag vrij zijn, zorgen wij ervoor dat jullie op de desbetreffende plek komen te staan. Deze plek zal vermeld staan op de reserveringsbevestiging.
 • Kampeermiddel langer dan 6 meter (inclusief dissel) graag de lengte vermelden bij het kopje opmerkingen.
 • Er kan maximaal 4 weken aaneengesloten geboekt worden.
 • Mocht je een reservering willen maken voor meerdere plekken dan dient ieder gezin/stel/alleenstaande apart een reservering te maken. Bij het kopje opmerkingen geef je aan dat je bij een bepaalde groep hoort, dan zorgen wij ervoor dat je bij elkaar komt te staan (indien mogelijk).
 • Jongeren zijn alleen welkom onder verantwoordelijkheid van een ouder/verzorger! Neem hiervoor eerst contact met ons op voordat je boekt.
 • Als je als fietser of wandelaar zeker van een plek wilt zijn dien je een kleine tentplek te boeken. Kom je liever spontaan aanwaaien dan hebben we hier een beperkt aantal trekkersplekjes voor die niet geboekt kunnen worden. Hiervoor geldt op is op.
 • Verplicht aaneengesloten weekend: Pasen van vrijdag 15 april t/m maandag 19 april 2022                                                                                              Verplicht aaneengesloten weekend: Hemelvaart van woensdag 25 mei t/m zondag 29 mei 2022
  Verplicht aaneengesloten weekend: Pinksteren van vrijdag 03 juni t/m dinsdag 07 juni 2022
 • Inchecken kan vanaf 15.00 uur en uitchecken voor 12.00 uur. Bij aankomst graag melden bij de receptie in de Koffie Haven. Kun je pas na 18.00 uur komen, laat ons dit dan even weten, dan houden we hier rekening mee.
 • Annuleren doe je op eigen kosten. De annuleringskosten zijn conform de algemene voorwaarden die op onze website staan. Je kunt hiervoor zelf een verzekering afsluiten. Dit geldt ook gewoon tijdens de COVID-19 periode. Er is 1 uitzondering, wanneer de overheid beslist dat onze camping helemaal dicht moet dan ligt de verantwoordelijkheid van annuleren bij ons. In dit geval kan de recreant zijn geld terug krijgen. Ter aanvulling, als het sanitair gebouw dicht moet dan wil dit niet zeggen dat de camping gesloten is.
 • De seizoensplekken voor zowel de haven als het kamperen zijn voor aankomend seizoen allemaal al vergeven! Mocht je interesse hebben voor de jaren daarop, stuur ons even een mailtje. We vragen je dan om een aanvraagformulier in te vullen en deze terug te mailen. Vanaf dat moment word je ieder jaar op de hoogte gebracht of er een seizoensplek vrijkomt of niet.
 • Pipowagen, retro caravan en boot op de wal: Verhuur objecten moeten tijdens het weekend minimaal 2 dagen geboekt worden. Denk zelf aan een dekbed en kussen, deze zijn niet inclusief, wel te huur. Bij het verlaten dien je de accommodatie zelf schoon te maken. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in de accommodatie!

Kom je problemen tegen bij het invullen van het formulier of heb je vragen, mail dan naar contact@oosterbeeksrijnoever.nl
of bel tussen 10.00 en 18.00 uur naar: +31 (0)26-3333777